Muut

Gaspin Baggy Denim Vintage housut ovat vähän baggy-malliset ja tarkoitettu vähän isoimmille miehille. Housut ovat Baggy Denim-farkkujen vintage-käsitelty versio.
GASP
0.00 €
Ecko MMA:n klassinen sarvikuono astuu T-paidan etupuolen yli – aivan niin kuin tuntuu kamppailun jälkeen. Musta tausta tehostaa vaikuttavaa vaikutelmaa.
Ecko MMA
0.00 €
Muodikkaasti leikattu takki Hummelilta! Men’s Aage Poly Hupparissa on huppu, ja kaula-aukossa nyöritys. Valmistettu hengittävästä toiminnallisesta materiaalista.
Hummel Men
0.00 €
MXDCn Ultra Light Pant on nimensä arvoiset – housut ovat ultrakevyet! Nämä miesten housut ovat nopeasti kuivuvaa polyestaria ja sopivat niin terrniin kuin vapaa-aikaan.
MXDC Men
0.00 €
Pants Fangyn ovat tyylikkäät housut pehmeästä ranskalaisesta froteekankaasta. Näissä Kappan housuissa on kaksi käytännöllistä sivutaskua brodeerattu logo.
Kappa Men
0.00 €
Ecko MMA:n takissa erotut varmasti! One Man Track on siistin musta ja selässä on peittävä painatus ja etupuolella pienempi.
Ecko MMA
0.00 €
Under Armourin HeatGear Compression Sleeveless Tee on hihaton paita jota sopii käyttää lämpimässä säässä tai sisällä. Toimii erinomaisesti esim. pelipaidan alla!
Under Armour Men
0.00 €