CLA

Konjugoitua linolihappoa sisältävä Muscletechin 100% Ultra-Premium CLA on painonpudotusvalmiste, joka edistää kehon rasvan vapautumista!
MuscleTech
27.90 €
Optimum Nutrition CLA Softgels sisältää konjugoitua linolihappoa korkealla raaka-ainelaadulla! Sitmulanttivapaa painonpudotustuote, joka lisää kropan rasvan vapautumista!
Optimum Nutrition
27.90 €
BMR Sports Nutritionin CLA 1000 on korkeapitoinen ravintolisä, joka sisältää konjugoitua linolihappoa. Optimoi rasvanpolton ja auttaa säilyttämään lihasmassan dieetillä!
BMR Sports Nutrition
26.90 €
Star Nutritionin CLA sisältää 100 % Clarinol™:ia. CLA on todistetusti varma ja tehokas rasvanpolttoon ja laihduttamiseen tarkoitettu lisäravinne.
Star Nutrition
16.90 €
Pure CLA 1250 sisältää 80 % konjugoitua linolihappoa. CLA auttaa elimistöä pitämään yllä aineenvaihduntaa ja polttamaan rasvaa!
SAN Nutrition
26.90 €
Dalblads CLA.sta on tullut suositu ravintolisä ihmisille jotka haluavat vahvistaa lihasmassaa ja vähentää ihonalaista rasvaa.
Dalblads
30.90 €
MusclePharmin CLA Core on tarkoin valituista, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu painonpudotusvalmiste.
MusclePharm
23.90 €
4 x CLA Advanced, 90 caps: CLA Advanced sisältää konjugoitua linolihappoa laaturaaka-aine Clarinol™:n muodossa! Lihasmassan ylläpitämistä edistävä painonpudotusvalmiste.
Star Nutrition
44.90 €
Clarinol™ CLA Reflexiltä sisältää tehokkaimmat CLA-isomeerit tehokkaaseen rasvanpolttoon.
Reflex Nutrition
21.90 €
CLA auttaa rakentamaan lihaksia, vähentää kehon rasvan määrää ja luomaan optimaalisen solujen ympäristön.
Dymatize
22.00 €
FitMiss Tone on täsmätuote tiukemman ja atleettisemman kropan tavoitteluun! Erityisesti naisten tarpeisiin suunniteltu rasvanpolttaja.
FitMiss
22.90 €