Heraproteiini

Platinum Hydro Whey on Optimum Nutritionin nopein, hienoin ja kehittynein proteiini.
Optimum Nutrition
34.90 €
Pure Whey Isolate 100 on puhdasta heraproteiini-isolaattia korkealla biologisella saatavuudella. Matala hiilihydraatti- ja rasvapitoisuus, täydellinen dieetille!
Multipower Professional
99.00 €
Dalblads Whey Class+™ on suosittu heraproteiinikonsentraatti jonka imeytymiskyky on nopea ja biologinen arvo korkea.
Dalblads
37.90 €
Scitecin 100% Whey Protein Professional on herkullinen proteiinijauhe todella matalalla laktoosipitoisuudella! Lisätty ruoansulatusentsyymejä optimaaliseen imeytymiseen!
Scitec Nutrition
16.50 €
Leaderin HERA+ sisältää yli 80% proteiinia ja tuotteesta on tarjolla monta erinomaista makua. Suomessa valmistettu, ultrasuodatettu heraproteiini!
Leader
17.90 €
Korkealaatuinen kahvituote heraproteiinilla ja kofeiinilla – Sciteciltä! Protein Coffee antaa loistavan alun päivälle ja ylimääräisen boostin ennen treeniä.
Scitec Nutrition
29.90 €
Nanoxin Protilox on puhdas heraproteiinitiiviste joka sisältää erityisen runsaasti BCAAta ja jolla on alhainen rasvapitoisuus.
Nanox
39.90 €
Ultrasuodatetusta heraproteiinikonsentraatista valmistettu gourmetproteiini. 100 % Whey Delite on täyteläinen ja herkullisen makuinen laatuproteiini.
Scitec Nutrition
35.90 €
Mutant Whey on ainutlaatuinen proteiinilisä, jossa on 5 erilaista heraproteiinimuotoa maksimaaliseen imeytymiseen.
Mutant
27.90 €
Stackerin100 % heraproteiinista valmistettu proteiinilisä (konsentraatti ja isolaatti).
Stacker
29.90 €
Ultimate Nutritionin suosittu Prostar Whey sisältää erinomaisen yhdistelmän heraisolaattia, herakonsentraattia ja herapeptidejä!
Ultimate Nutrition
69.90 €
Ultimate Nutrition Protein Isolate on hyvä vaihtoehto hyvin laktoosiherkille henkilöille. Sisältää vain korkealuokkaista vehnäproteiinia!
Ultimate Nutrition
32.90 €
Star Nutritionin Whey-80 kätevässä annospakkauksessa! Täydellinen tuote sinulle, joka haluat kokeilla mistä mausta pidät eniten!
Star Nutrition
0.99 €
Gasparin IsoFusion on premiumtuote, joka sisältää korkealaatuista ja herkullisen makuista heraproteiini-isolaattia!
Gaspari
64.90 €
Best Body Nutritionin Hardcore Competition Whey Isolate sisältää 100% heraproteiini-isolaattia, nopeasti imeytyvää proteiinia sinulle, joka vaadit lujaa laatua!
Best Body Nutrition
34.90 €
Iron Whey on MusclePharmin ja Arnold Schwarzeneggerin yhteistyön tulos, raskaan sarjan proteiinivalmiste patentoidulla aminohappoyhdistelmällä!
Arnold Series
34.90 €
Now with extra amino acids! 100% Whey Protein on heraproteiinikonsentraatti, joka auttaa rakentamaan ja ylläpitämään laadukasta lihasmassaa.
Scitec Nutrition
29.90 €
2 x Whey-100, 4 kg: Whey-100 on laatuproteiini sinulle, joka vaadit parasta! Maksimaaliseen lihaskasvuun ja rasvanpolttoon!
Star Nutrition
151.90 €
4 x Whey-80, Stevia, 1 kg: Star Nutritionin menestysproteiinijauhe Whey-80 nyt makeutettuna stevia-kasvista saatavilla stevioliglykosideilla!
Star Nutrition
62.90 €
Dymatize ISO-100 antaa sinulle kovan treenin yhteydessä tarvitsemasi proteiinit, ilman ylimääräisiä kaloreita hiilihydraateista tai rasvasta!
Dymatize
46.90 €
Ostaessasi Instant Wheyn, saat Creapure-kreatiinikapselit kaupan päälle!
Reflex Nutrition
52.90 €
Varcil-R2 on pro-tason heraproteiini ja huolellisesti valmisteltu yhdistelmä, jossa on käytetty vain puhtainta isolaattia.
Nanox
49.90 €
Heraproteiinilisä johon on lisätty L-glutamiinia ja BCAAta maksimaaliseen lihasten rakentamiseen.
Brutal Nutrition
54.90 €
Kun vietät kaiken aikasi ja annat kaiken energiasi kuntosalilla miksi et antaisi kehollesi parhainta tuotetta maksimoimaan tulokset.
Optimum Nutrition
22.70 €
Nutrendin Whey Core 100 on korkealaatuinen heraproteiinivalmiste, joka sisältää 5 g BCAA:ta per annos! Lihasmassan kasvattamiseen ja ylläpitoon.
Nutrend
34.90 €
Syntraxin NECTAR™ on rajoja rikkova proteiinijauhe korkelaatuisimmasta heraproteiini-isolaatista, Prominasta!
Syntrax
39.90 €
Dymatize Elite Whey Protein on täydellinen proteiini sinulle joka haluat hyvänmakuisen ja laadukkaan proteiinijauheen. Täysin ilman sokeria, fruktoosia ja suolaa.
Dymatize
67.90 €
Whey Protein on laadukas, maustamaton ja hyvin imeytyvä heraproteiinikonsentraatti. Erinomainen sinulle joka haluat itse maustaa omat proteiinijuomasi!
Leader
22.90 €
Nutritech Whey Complete on hyvänmakuinen proteiini. Ainutlaatuisella yhdistelmällä eri heraproteiineista Whey Complete nopuettaa palautumista ja lisää lihasvoimaa.
Nutritech
21.80 €
SmartSupps WHEY PROTEIN on biologisesti täysiarvoinen heraproteiinikonsentraatti, hyvänmakuinen ja hyvin liukeneva Ruotsissa valmistettu proteiinijauhe!
SmartSupps
28.95 €
4 x Whey-80, 4 kg: Whey-80 on täydellinen proteiinijauhe urheilijalle, joka haluaa tehokkaamman palautumisen, lisää lihasmassaa ja edistää rasvanpolttoa!
Star Nutrition
205.90 €
Nitro Isolate 65 Pro ei ole mikään tavallinen proteiinijauhe. Se sisältää huikeat 65 g korkealaatuista proteiinia per annos!
MuscleTech
36.90 €
Syntraxin NECTAR™ on rajoja rikkova proteiinijauhe korkelaatuisimmasta heraproteiini-isolaatista, Prominasta!
Syntrax
19.90 €
100% Whey Protein on proteiinilisien eliittiä! Erinomaisesti liukeneva ja biologisesti täysiarvoinen proteiinijauhe, josta on saatavilla yli 20 herkullista makua!
IronMaxx
29.90 €
Star Nutritionin Whey-80 Stevia kätevässä annospakkauksessa! Täydellinen tuote sinulle, joka haluat kokeilla mistä mausta pidät eniten!
Star Nutrition
0.99 €
Top Secret Nutritionin Energizing Whey on proteiinijauhe ja energiaboosti samassa tuotteessa! Täytä proteiinivarastosi ennen treeniä ja koe piristävä vaikutus!
Top Secret Nutrition
34.90 €
2 x Whey-80, 4 kg: Whey-80 on täydellinen proteiinijauhe urheilijalle, joka haluaa tehokkaamman palautumisen, lisää lihasmassaa ja edistää rasvanpolttoa!
Star Nutrition
104.90 €
Oh Yeah! RTD-juomien ja patukoiden palkitut maut on nyt siirretty erinomaisen proteiinijauheen muotoon!
ISS Research
29.80 €
Nanox Nutriceuticalsin Professional Whey on tasapainoinen proteiinijauhe, joka sisältää sekä konsentroitua että hydrolysoitua heraa!
Nanox
39.90 €
Yhteensä 4 kg laadukasta Whey-80-heraproteiinikonsentraattia pakettihintaan! Voit valita 4 eri makua mieltymystesi mukaan herkullisista vaihtoehdoistamme!
Star Nutrition
62.90 €
100% Whey Protein Plus tarjoaa laadukasta heraproteiinia ja haaraketjuisia aminohappoja lihaskasvun ja palautumisen tukemiseksi.
MuscleTech
57.90 €
Delta Nutritionin Natural Whey 100 on puhdas, ultrasuodatettu heraproteiini ilman keinotekoisia lisäaineita! Rikastettu imeytymistä tehostavilla ruoansulatusentsyymeillä!
Delta Nutrition
28.50 €
Muscletechin NITRO-TECH® on heraproteiiniyhdistelmä laadukkaaseen lihasmassan lisäykseen voimatasoja ja suoritustehoa nostavalla ainesosakombinaatiolla!
MuscleTech
39.90 €
Best Body Nutritionin Hardcore Water Whey on heraproteiiniyhdistelmä, joka on kehitetty erityisesti antamaan hyvä maku veteen sekoitettaessa!
Best Body Nutrition
68.90 €
100 % WHEY PROTEIN FUEL on TWINLAB:n uusin proteiiniravinne, joka on TWINLAB TRIPLE WHEY FUEL:sta edelleen kehitetty.
Twinlab
39.90 €