Nopeat hiilihydraatit

Dalblads Loadex™ on vahva energiajuoma joka maksimoi palautumista ja parantaa huomattavasti tehoa.
Dalblads
22.90 €
Leader Active Sport on paljon enemmän kuin tavallinen urheilujuoma! Lisää suoritusta, vähentää väsymystä sekä korvaa hikoilussa menetettäviä suoloja.
Leader
17.50 €
4 x Malto-Flex Pure, 4 kg: 100% nopeita hiilihydraatteja maltodekstriinistä. Tankkaukseen ennen treeniä tai kilpailua sekä palautumiseen!
Star Nutrition
59.90 €
Vitargo® on ainutlaatuinen, patentoitu hiilihydraatti, joka on kehitetty varastoimaan tehokkaasti helposti saatavaa lihasenergiaa (glykogeeniä) kehossa.
Vitargo
44.90 €
Vitargo®+Electrolyte antaa käyttöösi todella nopeasti imeytyvää, patentoitua hiilihydraattia sekä mineraaleja, jotka ehkäisevät lihaskramppeja rankan suorituksen aikana!
Vitargo
2.30 €
Vitargo Carboloader lataa sinut laadukkaimmalla mahdollisella energialla ennen kilpailuja ja vaativia harjoituksia! Todella nopeavaikutteinen, patentoitu hiilihydraatti!
Vitargo
45.30 €
BMR Sports Nutritionin Glyco Carb on nopeavaikutteinen hiilihydraattijauhe energia- ja glykogeenitasojen lataamiseen, ennen treenejä ja niiden jälkeen!
BMR Sports Nutrition
22.90 €
Olimpin Carbonox on uniikki hiilihydraattiseos energiaa antavalla maltodekstriinillä, isomaltuloosilla ja dekstroosilla. Tuote on rikastettu arginiinilla!
Olimp
39.90 €
Optimumin Glycomaize imeytyy pitkäketjuisten hiilihydraattiensa ansiosta äärimmäisen nopeasti kehoon.
Optimum Nutrition
24.90 €
Vitargo+CREATINE’n on huomattu olevan hyvä yhdistelmä. Kreatiini tekee sinusta vahvemman ja Vitargo auttaa kreatiinin kulkeutumista lihaksiin ja parantaa kestävyyttä.
Vitargo
45.50 €
Maltodekstriini on tärkkelyksestä saatu hiilihydraatti, joka imeytyy äärimmäisen nopeasti. Maltodekstriini on hyvä käyttää juuri ennen harjoittelua ja sen jälkeen.
Fairing
9.90 €
Urheilujuoma erityisesti suunniteltu eliittiurheilijoille, lisää suoritusta ja torjuu väsymystä.
Vitargo
57.90 €
Malto-Flex Pure – 100 % nopeita hiilihydraatteja maltodekstriinistä. Tankkaukseen ennen treeniä tai kilpailua sekä palautumiseen.
Star Nutrition
19.90 €
Vitargo® Carboloader lataa sinut laadukkaimmalla mahdollisella energialla ennen kilpailuja ja vaativia harjoituksia! Todella nopeavaikutteinen, patentoitu hiilihydraatti!
Vitargo
2.80 €