Ateriankorvikkeet

Nyt uusi maku, Exotic ! Allévo Kick Start on painonpudotukseen tarkoitettu ravintojauhe. Sisältää kaikki ateriaan tarvittavat vitamiinit ja mineraalit.
Allévo
13.90 €
UUTUUS! Fit&Smart by Charlotte Perrellin Quick Meal – ateriankorvike käytännöllisissä annospusseissa.
Fit & Smart
12.90 €
Best Body Nutritionin Figure Shake on ateriakorvike painonpudotukseen. Korkea proteiinmäärä ja matala hiilihydraattimäärä + lisätyt vitamiinit ja mineraalit!
Best Body Nutrition
26.90 €
4 x Diet-Pro, 1 kg: Diet-Pro on hyvänmakuinen, vähäkalorinen ja täyttävä jauhe, joka on kehitetty viimeisten ravinto- ja painokontrollitutkimusten mukaan.
Star Nutrition
61.90 €
Complete Diet on kehitelty sekä harjoitteleville että ei- harjoitteleville jotka haluavat pudottaa painoa ja lisätä rasvan polttoa.
Fairing
34.90 €
4 x Meal-Pro, 1 kg: Uniikki seos, joka sisältää täysiarvoista proteiinia, hitaita hiilihydraatteja ja MCT-rasvaa. Jokainen Meal-Pro-annos vastaa yhtä ateriaa.
Star Nutrition
62.90 €
Weiderin Weight Loss Shaker on proteiinirikas ateriakorvike painonhallintaan! Useita hyviä makuja ja kätevät annospakkaukset!
Weider
19.90 €
Natural 100% Oats & Whey -proteiini- ja kuitulisä on valmistetty täysin ilman keinotekoisia makuaineita, makeutusaineita ja väriaineita.
Optimum Nutrition
31.90 €
SYNTHA-6™ ISOLATE on BSN:n uusin proteiinijauhe – 100% isolaattia herasta ja maitoproteiinista, BSN:lle tuttuun tapaan herkullisilla makuvaihtoehdoilla!
BSN
46.90 €
IronMaxxin Body ’n Diet on proteiinirikas ja vähäkalorinen ateriakorvike painonpudotukseen! Sisältää laajan kirjon vitamiineja ja mineraaleja.
IronMaxx
33.90 €
Syntha-6 on erittäin korkealuokkainen pitkävaikuitteinen proteiini BSN:ltä, joka koostuu kuudesta eri proteiinilähteestä. Sisältää todella runsaasti BCAA- aminohappoja.
BSN
36.90 €