Muut

5 x Taurine, 400 g: Taurine sisältää 100% tauriinia, aminohappoderivaattaa, joka antaa paremman fokuksen ja lihaspaineen treeneihin!
Star Nutrition
49.90 €
Lysiini on välttämätön aminohaoop joka osallistuu elimistössä paitsi kudosproteiinien myös mm. karnitiinin ja kollageenin tuotantoon.
Finnmax
13.50 €
4 x DAA, 250: D-Asparagiinihappo edistää testosteronin ja luteinisoivan hormonin tuotantoa kropassa! Lihaskasvuvalmiste jauhemuodossa.
Star Nutrition
79.90 €
D-asparagiinihappo (DAA) nostaa testosteroni- ja LH-tasoja. Star Nutritionin DAA on 100% D-asparagiinihappoa jauheen muodossa.
Star Nutrition
23.90 €
Star Nutritionin Taurine sisältää 100% tauriinia, aminohappoderivaattaa, joka antaa paremman fokuksen ja lihaspaineen treeneihin!
Star Nutrition
11.90 €
Primaforcen Taurine on 100% puhdasta tauriinia. Tauriini on johdannainen aminohappo kysteiinille, joka on tärkeä tekijä solurakentamisessa.
Primaforce
14.90 €
Primaforce Citrulline Malate lisää voimaa, suorituskykyä ja lihasmassaa. Edistää verenvirtausta ja aminohappojen kuljetusta lihaksiin.
Primaforce
22.90 €
Paranna keskittymiskykyäsi, kasvata energiatasojasi ja optimoi kehonkoostumuksesi!
Allmax
24.90 €
Finnmax D-AspaMax on 100 % D-asparagiinihappoa jauheen muodossa. D-aspargiinihappoa lisää elimistön LH:n ja testosteronin määrää.
Finnmax
26.90 €
Sitrulliinimalaatti lisää NO (typpioksidin) tuotantoa ja lisää energisyyttä niin että voit suorittaa maksimaalisesti. Lisäksi se lisää myös verenvirtausta.
Manninen Nutraceuticals
42.90 €
D-Aspartic Acid on tieteellisesti kehitetty lihaskasvuvalmiste Primaforcelta. Sisältää DAA:ta, jonka on osoitettu kykenevän nostamaan miesten testosteronitasoja jopa 42%.
Primaforce
19.90 €
L-Valin jauheen muodossa. Toimii antikatabolisesti ja estää näin lihasten purkua sekä nopeuttaa ja tehostaa palautumista.
Finnmax
13.90 €
Twinlabin L-Lysine on välttämätön aminohappo, mikä tarkoittaa, ettei elimistö pysty sitä itse tuottamaan vaan sitä on saatava ruoan yhteydessä.
Twinlab
6.45 €
Finnmax L-tysoriini lisää suorituskykyä ja sillä on myös piristävä vaikutus sekä parantaa mielialaa.
Finnmax
18.90 €