L-Arginiini

AAKG on uusin tuote Olimpin Xplode-sarjassa! Sisältää arginiini-alfaketoglutaraattia, antaa voimakkaan pumpin sekä tehostaa palautumista!
Olimp
49.90 €
Arginin Simplex 800 stimuloi typpioksidituotantoa kehossa mikä lisää verenvirtausta. Tällöin myös ravinteiden kulku elimistöön tehostuu.
IronMaxx
19.90 €
Arginiini lisää elimistössä typpioksidin (NO) tuotantoa joka puolestaan lisää verenvirtausta lihaksiin, ja helpottaa hapen ja ravintoaineiden kuljetus lihaksiin.
Finnmax
21.90 €
Fairingin Pump Nitro on uniikki tehonlisääjä, jonka kehittynyt ainesosayhdistelmä lisää verenvirtausta lihaksiin ja aikaansaa voimakkaan ja kestävän pumpin!
Fairing
44.90 €
Chained Nutritionin Arginine Hardcore on veren typpioksiditasoja nostava tehonlisääjä! Antaa voimakkaan ja kestävän pumpin sekä vaskulariteetin!
Chained Nutrition
19.90 €
4 x Rapid Pump, 180 caps: Rapid Pump sisältää 100 % arginiinietyyliesteriä, joka imeytyy todella nopeasti ja antaa voimakkaan pumpin!
Star Nutrition
79.90 €
Rapid Pumpilla saat voimakkaan pumpin ja enemmän irti treenistä!
Star Nutrition
26.90 €
IronMaxxin Arginin Simplex 1200 on korkeapitoinen NO-tuotantoa stimuloiva L-Arginiinilisä kapselimuodossa! Antaa voimakkaan pumpin treeneihin!
IronMaxx
22.90 €
IronMaxxin Arginin Complex on tehonlisääjä, joka sisältää arginiinia ja sitrulliinia. Antaa maksimaalisen lihaspumpin ja stimuloi lihaskasvua!
IronMaxx
39.90 €
HELMIKUUN KAMPANJA! 3 kahden hinnalla! Chained Nutritionin Arginine Hardcore on NO-boosteri, joka antaa maksimaalisen pumpin!
Chained Nutrition
39.80 €
Allmax Arginine on laadukasta arginiinia lisää tehoa ja lihasmassaa etsiville.
Allmax
42.90 €