Gluteeni-intoleranssi

Soy-Pro sisältää korkealaatuista ja hyvin liukenevaa soijaproteiini-isolaattia. Soijaproteiini on täysiarvoinen, kasviperäinen proteiininlähde.
Star Nutrition
17.90 €
Star Nutritionin edistynyt jauhe massanlisäykseen. Sisältää heraproteiinia, Vitargoa ja Creapure-kreatiinia. Erittäin vähälaktoosinen.
Star Nutrition
14.90 €
Meal-Pro on ainutlaatuinen seos, joka sisältää täysiarvoista proteiinia, hitaita hiilihydraatteja ja MCT-rasvaa. Jokainen Meal-Pro-annos vastaa yhtä ateriaa.
Star Nutrition
21.90 €
Star Nutrition Whey-80 ® on täydellinen heraproteiinijauhe urheilijalle, joka haluaa tehokkaamman palautumisen, lisää lihasmassaa sekä edistää rasvanpolttoa!
Star Nutrition
15.90 €
Creatine Complete Extreme -tehonlisääjä antaa paremman fokuksen ja suoritustason treeneihin! Sisältää mm. kreatiinia, BCAA:ta, kofeiinia ja beta-alaniinia!
Star Nutrition
24.90 €
Star Nutrition Whey-100 on proteiinijauhe heille, jotka vaativat parasta! Maksimaaliseen lihaskasvuun ja rasvanpolttoon!
Star Nutrition
26.90 €
Recovery-Pro on korkealaatuinen palautumisjauhe runsaalla proteiinipitoisuudella, nopeilla hiilihydraateilla sekä lisätyllä leusiinilla, kreatiinilla ja glutamiinilla!
Star Nutrition
59.90 €
Gourmet-Pro antaa herkullisen ja täyteläisen proteiinijuoman, jopa veteen sekoitettuna. Täydellinen välipala sekä yöproteiini!
Star Nutrition
21.90 €