Kuminauhat ja muuta

Casall Exetube on helppokäyttöinen ja monipuolinen harjoitteluväline suurimmalle osalle kehoa.
Casall Sports Products
19.90 €
Kuminauha, joka on kerännyt kehuja! Lifeline Exchange Handle Systemissä on patentoitu Exchange-kahva ja uniikki kaapelilukitus!
LifeLine
29.90 €
Korkealaatuinen kuminauha gForcelta! gForce Powerbandia voit käyttää lisävastuksena esim. penkkipunnerruksessa, maastavedossa ja kyykyssä.
gForce
14.90 €
Gymstick Original on harjoitusväline, joka on suunniteltu yhdistämään cardio-, lihaskestävyys- ja notkeustreeni yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla.
Gymstick
49.90 €
Gymstickin Exercise band harjoitusnauhasetillä muokkaat ja vahvistat koko kehon! Ihanteellinen lämmitykseen ja voimaharjoitteluun.
Gymstick
19.90 €
Onko aika muuttaa Gymstickisi vastustustasoa? Osta uudet nauhat erikseen!
Gymstick
19.90 €
Cascall Door Tube on tehokas harjoitusväline koko vartalon treenaamiseen. Kiinitetään oviaukkoon. Mainio ottaa mukaan vaikka matkalle!
Casall Sports Products
29.90 €
Gymstickin Body Toning Tube on käytännöllinen harjoitusväline jolla vahvistat koko kehon. Sopii mainiosti niin aloittelijoille kuin keskitasolla harjoitteleville.
Gymstick
14.90 €
Rakenna oma kaapelijärjestelmäsi! Resistance Cables Lifelineltä tulee kymmenellä eri vastuksilla ja voit helposti vaihdella kaapelit eri kahvoille ja kiinnikkeille.
LifeLine
11.90 €
Rakenna vahva kroppa käyttämällä Lifelinen TNT Cable Systemiä! Vaihtelemalla kaapelien määrää saat säädettyä vastusta eri harjoituksiin ja sarjoihin!
LifeLine
47.90 €
Kuminauhojen avulla monta treenimahdollisuutta. Ainoa este on mielikuvituksesi. Pehmeät ja taipuisat kuminauhat on helppo pakata matkalle.
Casall Sports Products
14.90 €
OMPU Extreme Fitness Band on erinomainen treeniväline kotiin, salille, matkoille, crossfitiin jne. Vain sinä asetat rajat!
OMPU
17.20 €