Kehonpainolla harjoittelu

Abilica punnerruskahvat tekevät mahdolliseksi syvemmät punnerrusliikkeet. Kahvat auttavat voimistamaan käsivarsia, hartioita, rintakehää ja selkää.
Abilica
28.90 €
Fiksu kotiharjoitusväline koko kehon treenaamiseen! Jungle Gym XT on helppo kiinnittää ja vain mielikuvitus asettaa rasoja tälle välineelle.
LifeLine
129.90 €
Kiinnitä Lifelinen Heavy Duty Door Attatchment oveen työntämällä se saranapuolelta ja saat kätevän ankkurikiinnityksen kaapeleillesi!
LifeLine
9.00 €
Ergonomisesti muotoillut kahvat uniikilla kaapelilukituksella! Exchange Handle myydään pareittain ja se sopii kaikkiin Lifelinen kaapeleihin.
LifeLine
11.90 €
Säädettävä Ablican painoliivi, 1-10 kg. Abilica PowerPack Flexi painoliivi on valmistettu pehmeästä neporeenistä ja on helppo säätää kahdella soljella.
Abilica
80.50 €
Maailman ehkä tehokkain vatsa/selän harjoitteluväline! Lifeline Power Wheel tarjoaa kaiken mitä tarvitset harjoitusvälineestä.
LifeLine
79.90 €
Casallin Chin Up Bar Multi on monipuolinen treeniväline yläkropan treenaamiseen kotona!
Casall Sports Products
49.95 €
Casallin Ovitrapetsi on täydellinen väline tehokkaaseen ylävartalon harjoitteluun ja selän venytykseen. Tanko on 70-100 cm pitkä, ja kiinnitysosa tulee mukana.
Casall Sports Products
35.90 €
Harjoitteluväline vatsan tehokkaaseen harjoitteluun. Abilica Roller on helppokäyttöinen ja sopii kaikille.
Abilica
29.90 €
Hillitty ovitrapetsi Titanilta. Helppo kiinnittää oveen ja antaa mahdollisuuden tehdä harjoituksia kotona.
Titan Fitness
17.90 €
Painomansetit tarrakiinnityksellä, helppo ja nopea kiinnittää. Käytetään lisäpainona nilkoissa ja ranteissa.
Casall Sports Products
29.90 €
Iron Gym Xtremen™ pidennystangolla voit käyttää IRON GYM™ ia jopa 90 cm leveissä oviaukoissa.
Iron Gym
14.90 €
Iron Gym Ab Straps™-remmeillä voit roikkua Iron Gym™ tangossa ja treenata keskivartalon lihaksia.
Iron Gym
12.90 €
Treenaa yläkroppaa Lifelinen avulla aivan uudenlaisella tuntumalla! Chest Expander with R3 antaa mahdollisuuden vaihtaa kaapeleita haluamasi vastuksen mukaan!
LifeLine
35.90 €
Fiksu lisälaite Jungle Gym XT välineeseen. Lifeine Jungle Gym XT Extendersillä voit pidentää remmit 240 cm:lla. Voit säätää itsellesi sopivan pituuden.
LifeLine
39.90 €
Kiinnitä Jungle Gym XT seinään ja vie treenisi uudelle tasolle! Jungle Gym Wall Mountilla on innovatiivinen ja tyylikäs muotoilu. Kestää kovaa vastustusta.
LifeLine
39.90 €
Kahvat, joihin saat kiinni jopa kolme kaapelia ja joihin voit saada vastusta aina 135 kg:n asti!
LifeLine
15.90 €
Harjoitteluväline jolla treenaat tehokkaasti vatsaa, selkää, käsivarsia ja hartioita. Abilica Wheelia on helppo käyttää ja sopii kaikille!
Abilica
17.90 €
Treenaat ylävartalon helposti missä tahansa Lifelinen Power Up Chin Ups välineellä! Ihanteellinen käyttää pienellä pinta-alalla.
LifeLine
17.90 €