Käsipainot ja levypainot

Casall Combbell on innovatiivinen konsepti, jota voidaan käyttää käsipainojen, kahvakuulien ja levypainojen sijaan!
Casall Sports Products
35.90 €
Nordicin Vinyl Dumbbell Set sisältää käsipainot sementistä valmistetuilla levypainoilla ja vinyylipäällysteellä (PVC). Täydelliset voimaharjoitteluun kotona!
NORDIC
34.90 €
Neopren päällysteiset aerobic kahvat ergonomisella otteella. Toimitetaan pareittain.
Casall Sports Products
12.90 €
Casall Quick Collar Pair – lukot käsipainoihin, jotta painolevyt pysyvät paikoillaan. Nopea mekanismi paikoilleen asettamiseen ja pois ottamiseen. Paketissa 2 kappaletta.
Casall Sports Products
14.90 €
CrossBell™ System antaa sinulle mahdollisuuden tehdä treeneistäsi lyhyemmät ja intensiivisemmät! CrossBell yhdistää kahvakuulan, käsipainon ja levytangon!
CrossBell
160.00 €
Casall Weight Plate Vinyl -levypainoissa on vinyylipäällyste ja erityissuuniteltu otepinta, joka myös auttaa suojaamaan lattiaa.
Casall Sports Products
4.90 €
Jousilukolla varustetut Casallin käsipainot.
Casall Sports Products
6.90 €
Käsipaino tehty mukavasta neopreenistä joka takaa hyvän otteen. Adidaksen käsipaino on kolmionmuotoinen jonka ansiosta se pysyy hyvin paikallaan.
Adidas
6.90 €
Korkealaatuinen käsipainosetti Casallilta! Päällyste vasaralakkaa, hyvä otepinta, jousilukitus ja levypainot.
Casall Sports Products
29.90 €
Abilican painoliivi, 5 kg. Abilica PowerPack on tehty pehmeästä neopreenistä. Liivissä heijastimet. Helppo säätää kahdella soljella.
Abilica
40.20 €
Casall Handle Incl. Collar on ehdoton väline kotisalille! Koottava käsipaino, johon voit itse lisätä painoja voimatasojesi kehittyessä!
Casall Sports Products
24.90 €