Jooga ja pilates

Kuljeta joogamattosi mukana tyylillä! Kulutusta kestävästä nailonista tehty Casall Yoga Mat Bag sopii erityisesti Casallin jooga- ja pilatesmatoille.
Casall Sports Products
24.90 €
Pilates Rolling Ballin käyttö johtaa myönteisiin, pysyviin muutoksiin, jotka parantavat hyvinvointia!
Gymstick
9.90 €
Good Grip No Slip Yoga Mat on Drop of Mindfulnessin joogamatto, joka on valmistettu hyvän pidon antavasta luonnonmateriaalista.
Drop of Mindfulness
39.90 €
Ehdoton valinta kaikille joogaa harjoittaville! Casallin Yoga mat position toimii erinomaisesti kotona käytettäväksi, salilla tai kun olet matkoilla.
Casall Sports Products
39.90 €
Casallin laadukas, 15 mm paksu Pilates-matto, joka antaa erinomaisen pehmennyksen ja iskunvaimennuksen treenatessasi! Loistava joogaan, vatsalihasliikkeisiin ym.
Casall Sports Products
49.90 €
Abilica ECO Yoga Mat on paras vaihtoehto sinulle, joka haluat ympäristön parasta! Laadukas matto erityisesti joogaan ja pilatekseen.
Abilica
29.00 €
Abilican Jooga- ja Pilatesmatto on muotoiltu antamaan hyvän tasapainon jooga- ja pilatesharjoituksiin. Matto pysyy tiukasti lattiassa.
Abilica
22.10 €
Täydellinen apuväline joogaan! Casall Yoga Block auttaa sinua löytämään asennot ja haastaa vaikeimpiin asentoihin.
Casall Sports Products
12.90 €
Abilica Fitnessmatto on tiheä treenimatto. Matto pysyy hyvin paikallaan lattialla. Erinomainen väline kun tarvitset alusta.
Abilica
39.90 €
Siisti joogamatto jolla kädet ja jalat pysyvät hyvin paikallaan haastavimmissakin asennoissa! Reebok Studio Yoga Mat incl eyelets matossa on silmukat ripustusta varten.
Reebok
17.20 €
Adidaksen fitnessmatto on tehty kestävästä materiaalista. Rullataan yhteen säilytämistä varten.
Adidas
69.00 €
Ehdoton väline kaikille joogaa rakastaville! Casallin Yoga mat balance thin on valmistettu iskuja vaimentavasta materiaalista. Koneenpesu 40 asteessa.
Casall Sports Products
19.90 €
Casall Pilates Ringin avulla vahvistat kroppaasi eristävillä treeneillä!
Casall Sports Products
32.90 €
Reebok Mat Stretch on laadukas fitnessmatto lattialla suoritettaviin harjoituksiin kuten joogaan ja pilatekseen. Erinomainen myös lääkintävoimistelijoille.
Reebok
45.00 €
Reebokin matto, joka suojaa lattioita naarmuilta ja kulumiselta. Käytä Reebok Floor Guards kuntolaitteen alla tai tavallisena treenimattona.
Reebok
45.00 €
Vastusnauhat korkealaatuisesta lateksimateriaalista!
Casall Sports Products
29.90 €
Gymstickin Burst Resistant Body Ball pallo on rakenteeltaan reilu ja kestävä väline, jossa liukumaton pinta. Auttaa sinua lisäämään voimaa, notkeutta ja tasapainoa.
Gymstick
17.90 €
Joogamatto iskunvaimentavasta materiaalista. Pesun kestävä 40 asteessa.
Casall Sports Products
29.90 €
Vastusnauha korkealaatuisesta lateksimateriaalista!
Casall Sports Products
12.90 €
Casall Gym Ball Kit sisältää kaikki työkalut mitä tarvitset Gym Ball -treenivälinettäsi varten.
Casall Sports Products
6.90 €