Hyppynarut

Tehokas treeniväline Casallilta, joka kulkee mukana kaikkialla! Casall Jump Rope Steelwire -hyppynarussa on 300 cm pitkä metallivaijeri ja pitävät kädensijat.
Casall Sports Products
19.90 €
Tehokas treeniväline Casallilta, joka kulkee mukana kaikkialla! Casall Weighted Jump Rope -narussa on integroidulla painolla varustettu kädensija.
Casall Sports Products
17.90 €
Nosta kuntoa nyrkkeilijän tasolle Lifeline -tuotteen avulla. Heavy Weighted Jump Rope on uusi päivitetty versio – nyt painolla varustettu.
LifeLine
22.50 €
Säädettävä Adidaksen hyppynaru jossa on hyvä ote. Adidas Skipping Ropen pituus on 300 cm, metallilangalla ja muovipäällysteellä.
Adidas
29.90 €
Tehokas treeniväline Casallilta, joka kulkee mukana kaikkialla! Casall Jump Rope Foam Handle on 300 cm pitkä ja topatuilla kädensijoilla varustettu.
Casall Sports Products
12.90 €
Abilica Rockring on tehokas ja hauska väline vyötärön, vatsan, lantion, takapuolen, jalkojen ja alaselän treenaamiseen!
Abilica
24.90 €
Hyppynaruharjoitukset Reebok Professional Speed narulla ovat huikea ja intensiivinen tapa harjoitella ja tehokas tapa parantaa kuntoa, ketteryyttä sekä lihaksistoa.
Reebok
13.30 €
Casallin HIT Speed rope on nopeasti säädettävä, kestävä hyppynaru koordinaation, kestävyyden ja räjähtävyyden treenaamiseen.
Casall Sports Products
19.90 €