CrossFit

Treenaa nopeutta ja räjähtävyyttä OMPU Resistance Ropen avulla! Täydellinen vastusharjoitteluväline, joka sopii kaikille!
OMPU
79.90 €
Casallin HIT Sandbag on monipuolinen treeniväline sinulle, joka haluat kehittää lihasvoimaa. Useat kädensijat mahdollistavat monien eri harjoitteiden tekemisen.
Casall Sports Products
59.90 €
IRON GYM EXTREME™ on monikäyttöinen harjoittelutanko, jolla voit suorittaa kaikki tarpeelliset harjoitukset voimakkaan ylävartalon rakentamiseen.
Iron Gym
49.90 €
Casall Tube Roll on äärimmäinen tuote lämmittelyyn sekä palautumiseen kovista treeneistä.
Casall Sports Products
54.90 €
Lihaskuntotreeniin kotona! Lifelinen Pull Up Revolution on käyttäjäystävällinen samalla kun haastat sillä itsesi maksimisuoritukseen. Opastus-DVD tuotteen mukana.
LifeLine
66.90 €
Crossfit Gym Rope on jykevä köysi funktionaaliseen treenaamiseen. Kiinnitä kattoon ja käytä kiipeämiseen tai osta 2 kappaletta ja tee battling rope -treeniä!
Titan Fitness
118.00 €
Tällä kiinnikkeellä voi treenata TRX Suspension Trainerilla melkein missä tahansa. Kiinnitä X-mount kelpoiseen seinään tai kattoon.
TRX
34.90 €
Ompu Painoliivi on markkinoiden painavin liivi jos käytät kaikki siihen kuuluvat painot. Jokainen paino painaa noin 1 kg, ja jokaiselle painolle on varattu oma tasku.
OMPU
169.90 €
Kiinnike jolla kiinnität TRX Suspension Trainerin oveen. Käytännöllinen jos haluat käyttää TRX Suspension Traineria kotona tai matkalla.
TRX
23.90 €
Titan Fitnessin CrossFit Gym Ringsit ovat klassiset roomalaiset renkaat kätevillä kiinnitysliinoilla! Parhaita välineitä kehonpainotreeniin!
Titan Fitness
81.50 €
Täydellinen treeniväline Reebokilta! Reebok Speed Resistor tekee sinusta paremman urheilijan ilman turhia lisätarvikkeita.
Reebok
72.00 €
Casall Tube Roll on äärimmäinen tuote lämmittelyyn sekä palautumiseen kovista treeneistä.
Casall Sports Products
54.90 €
HIT Extra weight bagia voit käyttää HIT Weight Resistor Sacin ja HIT Sandbagien kanssa. Tuplatarrakiinnitys ja kädensija mahdollistavat käytön myös käsipainona!
Casall Sports Products
14.90 €
Casallin HIT Weight vest antaa sinulle lisävastusta ja -intensiteettiä treeneihin! Valmistettu pehmeästä synteettisestä materiaalista, miellyttävä kroppaa vasten.
Casall Sports Products
99.90 €
Tee niin kuin ammattilaiset ja käytä kuntopalloa treeneissäsi! Abilican kuntopallon avulla annat lihaksille kunnon ottelun.
Abilica
66.60 €
CrossFit Power Band -nauha on monipuolinen treeniväline voimaharjoitteluun!
Titan Fitness
29.90 €
IRON GYM EXTREME PLATINUM™ on monikäyttöinen harjoittelutanko jolla voit suorittaa kaikki harjoitukset voimakkaan ylävartalon rakentamiseen.
Iron Gym
74.90 €
Abilican kahvakuula on erinomainen harjoitusväline jolla lisäät voimaa, kordinaatiota, vakaautta ja kestävyyttä. Saat Kolmiluotteisen ja toiminnallisen treenin.
Abilica
29.90 €
Ompu Gym Ringit ovat laadukkaat ja käytännölliset sekä helpot ottaa mukaan mihin vain! Näillä renkailla treenaat koko kroppaa!
OMPU
65.00 €
IRON GYM™ on monikäyttöinen harjoitteluväline jolla voit rakentaa voimakkaan ylävartalon!
Iron Gym
27.90 €
Casallin HIT Weight resistor sac antaa lisävastusta jalka- ja vatsalihastreeneihin. Paketissa mukana 4 painosäkkiä (max 4,5kg/säkki), jotka voit laittaa tuotteen sisään.
Casall Sports Products
149.90 €